Ultrasons per accelerar l'elaboració del 'Vi Taronja del Condado de Huelva'

La Càtedra AgroBank de la UdL premia un projecte de la Universitat de Cadis amb 15.000 euros

Descarregar Pdf
La Càtedra AgroBank per a la transferència del coneixement al sector agroalimentari de la Universitat de Lleida (UdL) ha premiat un projecte d'elaboració de Vi Taronja de la denominació d'origen protegida (D.O.P) Condado de Huelva amb tecnologies extractants, liderat per personal investigador de la Universitat de Cadis i amb la col·laboració dels Cellers José y Miguel Martín SL. Es tracta d'una iniciativa que pretén escurçar el període de maceració i envelliment d'aquest vi utilitzant ultrasons. El guardó, dotat amb 15.000 euros, s'emmarca en la 6a convocatòria d'ajuts per a la transferència del coneixement de la Càtedra AgroBank. [Ampliar notícia]
 
 
Text: Premsa UdL