Convocatòria UdL INNOImpuls 2024

Informació de l'esdeveniment
Web:
Convocatòria UdL INNOImpuls 2024
Inici:
 | 
Finalització:
 | 
L'objectiu d'aquesta convocatòria és donar suport a projectes de valorització de resultats de la recerca generada a la UdL per tal d’afavorir la seva arribada al mercat i augmentar així el seu impacte en la societat. En definitiva, aquesta convocatòria pretén afavorir la transformació del coneixement generat a la UdL en productes o serveis amb alt valor al mercat i la seva transferència mitjançant una llicència cap a una empresa existent o la creació d’una spin-off.
 
Els projectes han de partir de resultats de la recerca ja existents, de titularitat o cotitularitat de la UdL i han d’estar orientats al desenvolupament o test/validació d’un possible producte o servei. En el supòsit que els resultats de recerca siguin en co-titularitat amb una o més institucions, caldrà que existeixi un acord de co-titularitat.
 
Addicionalment, la convocatòria vol donar suport al procés de valorització i transferència mitjançant l’acompanyament especialitzat que aporti formació i expertesa en aquest àmbit.
 
El pressupost assignat en aquesta convocatòria és de 100.000 € i es finançaran 20.000 € per projecte.
 
Per qualsevol dubte podeu contactar amb la Unitat de Valorització (carme.carreraarbones@udl.cat o laura.martinez@udl.cat).

Activitats R+D+I

  • Exponential Day 2024

    Sequeres, inundacions, desglaç i calor extrema. La crisi climàtica és el repte més important per a l...
  • La Nit Europea de la Recerca

    La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se ...
  • Innovation Day Energia 2024

    La nova edició de l'Innovation Day Energia se celebrarà el pròxim 21 de novembre del 2024 al Parc Te...
Mostrant del 1 al 3 de 3 recursos