Innovation Day Energia 2024

Informació de l'esdeveniment
Web:
Innovation Day Energia 2024
Inici:
 | 

La nova edició de l'Innovation Day Energia se celebrarà el pròxim 21 de novembre del 2024 al Parc Tecnològic - Barcelona Activa (C/ Marie Curie 8-14, Barcelona).

L'Innovation Day és l'esdeveniment de referència en innovació al sector energètic que co-organitzen l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC), el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) i la Xarxa R+D+I Energy for Society (XRE4S), reunint més de 150 professionals del sector cada any.

La jornada té com a objectiu la promoció de la innovació al sector de l’energia i compta amb la participació de grans empreses, investigadors i start-ups a través de diverses taules rodones i diferents fòrums d’innovació, aquest any centrats amb els àmbits de l’edificació sostenible i l’emmagatzematge de l’energia.

Es tracta d’un punt de trobada del món empresarial i la recerca que permet identificar, impulsar i desenvolupar les idees transformant-les en realitat, i, en paral·lel, fomentar noves oportunitats de col·laboració i consolidar el compromís de les empreses amb la innovació per construir conjuntament un futur millor per al sector energètic.

Les inscripcions s'obriran la segona setmana de setembre.

Activitats R+D+I

  • Exponential Day 2024

    Sequeres, inundacions, desglaç i calor extrema. La crisi climàtica és el repte més important per a l...
  • La Nit Europea de la Recerca

    La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se ...
  • Innovation Day Energia 2024

    La nova edició de l'Innovation Day Energia se celebrarà el pròxim 21 de novembre del 2024 al Parc Te...
Mostrant del 1 al 3 de 3 recursos