La Nit Europea de la Recerca

Informació de l'esdeveniment
Web:
La Nit Europea de la Recerca
Inici:
 | 

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

Des de la Universitat de Lleida, el grup de recerca GREiA i la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació coordinaran totes les activitats gratuïtes que tindran lloc el dia 20 de setembre, amb l’objectiu de convertir, per un dia, el ciutadà en científic. Per això els investigadors i investigadores del territori aproparan a la ciutadania d’una forma lúdica el seu treball, els beneficis que aporten a la societat i la seva repercussió en la vida quotidiana. Tot això a través de diferents activitats, tallers i xerrades.

Com a resultat de l’èxit en les passades edicions a la ciutat de Lleida, els dies previs també es realitzaran tallers i xerrades com avantsala del que s’espera trobar durant el gran esdeveniment de la Nit Europea de la Recerca a Lleida!

Activitats R+D+I

  • Exponential Day 2024

    Sequeres, inundacions, desglaç i calor extrema. La crisi climàtica és el repte més important per a l...
  • La Nit Europea de la Recerca

    La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se ...
  • Innovation Day Energia 2024

    La nova edició de l'Innovation Day Energia se celebrarà el pròxim 21 de novembre del 2024 al Parc Te...
Mostrant del 1 al 3 de 3 recursos