Projecte per adaptar l'ordi i la malta als cops de calor

Personal investigador de la UdL i Agrotecnio amb el grup Damm, Semillas Batlle i CUPASA

Descarregar Pdf
Noticia_UdL_25_01_25
Plantacions experimentals / Foto: Roxana Savin (Agrotecnio-UdL)
Aconseguir varietats d'ordi i malta adaptades al canvi climàtic és l'objectiu d'un projecte de recerca coordinat per personal investigador d'Agrotecnio i la Universitat de Lleida (UdL). Es tracta d'una iniciativa conjunta amb la malteria La Moravia, del grup Damm, Semillas Batlle i Servicios Agrícolas CUPASA que ha rebut una subvenció del departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació en el marc dels Ajuts per a la Innovació AEI-Agri. Dels 248.830,40€ atorgats, el centre CERCA Agrotecnio en rep 17.000 en concepte de coordinació del projecte, segons la resolució de la Generalitat. [Ampliar notícia]
 
 
Text: Comunicació Agrotecnio / Premsa UdL
 
 

MÉS INFORMACIÓ:

Notícia Agrotecnio