Un treball sobre 'carn vegetal', premi de la Càtedra Grup Vall Companys-UdL

Descarregar Pdf
Noticia_26_11_25
Lliurament dels guardons / Foto: Càtedra Vall Companys - UdL
Un treball final de màster (TFM) sobre alternatives proteiques d'origen vegetal ha estat el guanyador el primer premi de la Càtedra Grup Vall Companys-UdL d'Alimentació Sostenible. Maria Mayol Marimon, del Màster en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària de la Universitat de Lleida, s'ha endut els 4.000 euros amb Fermentació en fase sòlida: generació d’alternatives proteiques com a ingredients clau en noves formulacions de derivats carnis. El segon premi, dotat amb 2.000€, ha estat per a Laia Mafalda Puy Navarro, de la Universitat Politècnica de Catalunya. I el tercer, de 1.000€, per a Marcos Jiménez  Ríos, del Màster interuniversitari en Sanitat i Producció Porcina de la UdL, la Universitat de Saragossa i la Complutense de Madrid. [Ampliar notícia]
 

Text: Premsa UdL