Una tesi per aprofitar els residus de la fabricació d'olives, premiada per la Càtedra AgroBank
La investigació de Pedro García, de la Universitat Pablo Olavide de Sevilla, ha estat l'escollida entre 63 treballs
Descarregar Pdf'Nous processos d'elaboració d'olives de taula per a l'aprofitament integral dels seus abocaments' és el títol del treball guanyador del 6è Premi a la millor tesi doctoral de la Càtedra AgroBank Qualitat i Innovació en el sector agroalimentari que impulsen la Universitat de Lleida (UdL) i CaixaBank. Obra de Pedro García Serrano, doctor per la Universitat Pablo de Olavide (UPO) de Sevilla, l'estudi analitza com substituir o eliminar les substàncies químiques que habitualment s'utilitzen en els processos de fabricació de les olives de taula per d'altres més econòmiques i menys contaminants, amb l'objectiu d'aprofitar els abocaments que generen i usar-los potencialment com a biofertilitzants. [Ampliar notícia]
Text: Premsa UdL