Butlletí de Recerca i Transferència de la UdL

Nº 163 - 14 Juliol 2023

Convocatòries

Us recordem que la Universitat de Lleida ha renovat la seva aliança amb 'The Conversation', la principal plataforma mundial de divulgació de coneixement procedent dels centres superiors d'ensenyament i recerca. Si considereu la possibilitat de contribuir-hi des dels vostres respectius camps d'expertesa podeu posar-vos en contacte amb la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCCi) a través del correu culturacientifica@udl.cat.

NOU! Actualització de la Planificació de les convocatòries de l'Agència Estatal d'Investigació 2023-2024 / Aquesta actualització inclou les convocatòries que encara no s'han resolt i les convocatòries pendents de publicar.

Convocatòria 2024 per al finançament de conferències científiques i estades de recerca en altres països (CRP-OCDE) / Ofereix dos tipus de finançament: per a estades breus (6 a 26 setmanes) en institucions estrangeres per a investigadors/es amb almenys 4 anys d'experiència postdoctoral; i per a organització de conferències científiques (en persona, virtuals o híbrides). Termini: 10 de setembre de 2023.

Convocatòria Marie Sklodowska Curie Actions - Postdoctoral Fellowships 2023 / Està adreçada a personal investigador de qualsevol nacionalitat que tingui un màxim de 8 anys d'experiència investigadora i que vulgui adquirir noves habilitats a través de la formació avançada i la mobilitat internacional, interdisciplinària i intersectorial. Termini: 13 de setembre de 2023.

Programa EMPRÈN BIO 4.0 / Aquest programa, 100% subvencionat, està adreçat a persones emprenedores, persones autònomes, petites i mitjanes empreses i alumnat de cicles formatius, escoles agràries i universitats que volen desenvolupar un nou producte o servei que contribueixi a la bioeconomia i a la seva cadena de valor. Consta de 101 hores de formació sobre gestió empresarial, innovació i tecnologia a realitzar entre els mesos de setembre a desembre de 2023. També preveu visites presencials per veure casos d’èxit i tots els projectes accediran a mentories individualitzades impartides per persones expertes del món acadèmic i empresarial. Les sessions formatives seran en format mixt (en línia i presencials). Termini inscripcions: 15 de setembre de 2023.

Convocatòria 2023 dels Doctorats Industrials / L’objecte d’aquesta convocatòria és atorgar ajuts a projectes de recerca que es desenvolupin en el marc estratègic d'una empresa o entitat de l'entorn empresarial i, alhora, en el si d'un grup de recerca d'un organisme de recerca, en els quals el doctorand o doctoranda ha de dur a terme la seva formació investigadora, amb l'objectiu de fer una tesi doctoral en qualsevol àmbit de coneixement i qualsevol sector empresarial. Termini per a la 2a resolució parcial: 5 d'octubre de 2023 a les 14.00 h. [Més informació]

Publicat el Pla Estratègic de Horizon Europe per al període 2021-2024 / El pla estratègic defineix les orientacions estratègiques clau per als primers quatre anys d’Horitzó Europa, el programa marc de la UE per a la investigació i la innovació.

Publicat el Programa de Treball 2021 del Consell Europeu de la Innovació en el marc del Programa Marc de Recerca i Innovació (2021-2027) Horitzó Europa / L'objectiu de les convocatòries és impulsar Europa com a líder en innovació en la creació de mercat i facilitar el desenvolupament de tecnologies d’alt potencial i d’empreses innovadores.

Agenda

7 de setembre de 2023
Taula rodona: Estratègies pràctiques per pal·liar la multiresistència antimicrobiana global
Lleida

 

26-28 de setembre de 2023
BioSpain
Barcelona

 

7-9 de novembre de 2023
Smart City Expo World Congress
Barcelona / En línia

 

Premis
 
 Amb el suport de:
 
 
 
 
 
 Alguns drets reservats
 
2023, Universitat de Lleida