Anàlisi sensorial i físico-química d'aliments

El servei compta amb una àmplia experiència en:

Anàlisi físico-químic

  • Determinació de paràmetres de qualitat en olis i greixos.
  • Activitat antioxidant (ORAC, DPPH, ABTS,...).
  • Anàlisi de perfil gras i de compostos fenòlic en aliments.
  • Anàlisi de llúpol.
  • Assessorament i desenvolupament de tècniques analítiques en aliments. 

Anàlisi sensorial

  • Assessorament en el disseny de proves sensorials.
  • Estudis d’avaluació sensorial de consumidor.

Laboratori equipat per fer analítiques convencionals, amb l’equipament bàsic (pHmetre, conductímetre, balances, evaporador rotatori, estufes...).

A més disposa de: 

  • Espectrofotòmetre UV—VIS
  • Equip Rancimat per estabilitat oxidativa d’olis i greixos
  • Fluorímetre de microplaca
  • Sala de tast per 10 tastadors
  • Cuina per preparar aliments.

DIRECTORA DEL SERVEI

 

Dra. Mª Paz Romero

mariapaz.romero@udl.cat

Telèfons de contacte:

+34 973 70 25 92

 

 

Campus ETSEA

Departament de Tecnologia d'Aliments. Edificis 2 y 5A.

Av. Alcalde Rovira Roure, 191

CP 25198, Lleida

   Darrera modificació: